Stageweek 04

7 mrt

Deze week ben ik met verschillende opdrachten bezig geweest. Begin van de week heb ik de brainstormsessie uitgewerkt. Dit heb ik gedaan in met het programma Illustrator. Verder deze week ben ik verder gegaan met de analyse. Het is de bedoeling om de analyse komende week af te ronden zodat ik die week daarna met het concepten kan beginnen.

Ook moest ik bezig met de site updaten en hiervoor content leveren. Hiervoor heb ik een lijst gemaakt met projecten die bij Gameship draaien en gedraaid hebben. Ook heb ik enige content geschreven voor op de hoofdpagina voor Gameship. Daarnaast ben in de loop van de week bezig geweest met het editen van een video van een project.

 

Hiervoor heb ik gewerkt met Final Cut Pro op de Mac. Hierbij heb ik enkele opnames bekeken van het project. Dit project was toen Epke Zonderland bij Gameship een motion capture opname maakte. Hiervoor had Gameship enkele camera opnames gemaakt. Deze opnames heb ik bekeken en gefilterd wat wel goed was en wat verkeerd was. Daarnaast hebben we met de groep stage lopers enkele extra opnames gemaakt voor de video zodat er meer beeldmateriaal was en materiaal voor een toepasselijk intro. Zelf heb ik nog maar 2-3 video’s ooit ge-edit en heb hierbij nog feedback gekregen van CMD docent: Chris Mostert.

Naast Final Cut Pro heb ik ook nog met het programma Media gewerkt om een fancy intro balk te maken voor in de video. Wel ben ik nu van plan vaker met dit pakket te gaan werken ook voor content op de Gameship site. Het is de bedoeling dat  ik de video 7 Maart af zal zijn, maar dit ligt hem even aan de muziek die er onder komt. Deze muziek wordt gemaakt door Alex die ook stage loopt op Gameship.

De komende week zal in het teken staan van het afronden van de Analyse maar ook het updaten van de huidige Gameship site. Aangezien ik een nieuwe site moet maken betekend nog niet dat de huidige site niet ge-update moet worden.

– Lars

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: